2011. szeptember 21., szerda

Színtanulós játék

Rékának csináltam és kész!!! :-) (És egy pici baba is.) Így most már tényleg bevonulhatok szülni. Majd akkor adom neki, amikor bejön meglátogatni. Anyát és a Babát. Remélhetőleg örülni fog neki és mondogathatja, hogy Anya Bebe (=Anya adta Rékának). Ha már én nem megyek majd vele haza.


2011. szeptember 19., hétfő

2011. szeptember 16., péntek

Pihenés

Most már kicsit vissza kellett vennem, közeledik Pici babánk érkezése, sokat fáj a pocak...Pihenésképpen Rékának és kis Babócának készítek játékokat. Rékának színtanulós játékot filcből, ezt kapja majd Tőlem, ha a kórházban leszek, hogy mondhassa, "Anya Bebe" (=Réka/Bebe kapta anyától) és ne szomorkodjon annyira. Picinek pedig játékkockát, rajta mindenféle piszkálható dologgal, természetesen ez is tönköllyel lesz töltve. :-)
Közben pedig jöhet a következő tönkölypárnácska is, ha még lesz rá idő.

Mostanában már annyit varrtam, akkor is, ha Réka itt játszott mellettem, hogy el kezdte mondogatni, hogy "Anya bú ne" = Anya ne varrj. Úgy néz ki, rájött, hogy ez valami munkaféle, ami nem annyira előnyös neki. De azt is mondogatja, hogy "Anya bú aba Bebe" = Anya babát varr Bebének, meg hogy varrjak neki is autót, meg a babának is. Szóval azért ha neki varrok, akkor az tetszik neki, nem reménytelen a helyzet. Valamikor pedig azt mondja, hogy ő varr ("Bebe bú"). Majd kap egy varrógépet egyszer. :-)

2011. szeptember 8., csütörtök

Bella tönkölybaba

Elkészült ez a rég tervezett manó, tönkölypelyvával tömve.
Bella lett a neve. Remélem, tetszik neki.