2012. március 17., szombat

Réka új nyuszija

Nyuszi
Pont a nagy köhögős betegség idején történt egy nagyon szomorú eset, elszakadt a Nyuszi füle. A kumkum Nyuszié, aki nélkül 1 percig sem lehet létezni, aki azonnal megnyugtat minden helyzetben, még a doktor néninél is, vele kell ujjat szopni és csak vele lehet elaludni. A Nyuszi, akit mindig keresünk és nem lehet elindulni nélküle sehova. Néha előfordul, de azt nem kívánom senkinek.
Most már végérvényesen 2 nyuszi van, a szakadós és a nem szakadós. Eddig mindig egy volt szolgálatban, a másik tartalékban, így lehetőség volt mosásra. Ha volt rá idő, energia és eszembe jutott...Ennek úgy tűnik vége, most a szakadós már nem jó. :-( De megkérdeztem, ha kapna egy új nyuszit, akkor kumkumozna azzal is. Hát, meglátjuk... A húsvéti nyuszi hoz neki, talán kéket. Talán rózsaszínt, talán őzet (=zöldet). Kíváncsi vagyok nagyon!
Addig mindenesetre én is varrtam Rékának egy tönkölynyuszit, jó rózsaszínt. Nagyon tetszik neki, ma még tolta is az utcán a babakocsiban.
A nyuszi keresi az anyukáját, így hát lesz az is, neki lesz keze és lába is. Az öcsikéje pedig zöld és sárga lesz, azt hiszem.
Új nyuszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése