2011. december 31., szombat

Boldog új évet!


Kedves Olvasó! Boldog, szeretetben, örömökben gazdag új évet kívánok Neked!

Áttekintve az elmúlt évet elég jó, sőt kiváló, csodálatos a mérlegem.
Kaptunk egy igazi tüneményes babát Gergő személyében, ez volt az év legnagyobb ajándéka. Gergő mostanában esténként sajnos sokat sír, a jövő évtől először is azt várjuk, hogy ez elmúljon! Amúgy napközben sokat alszik, amikor ébren van, vigyorog, hangosan nevet.Réka pedig továbbra is imádni való. Most már el kezdett beszélni nagyon. Ez is egy varázslatos, időnként nagyon vicces dolog, amikor egy kisgyerek elkezd beszélni. Főleg, hogy így apránként, egyre több mindent mond, egyre ügyesebben, egyre helyesebben és nagyon kreatív.

A varrás is ebben az évben indult be nagyon, idén született meg az első tönkölybaba. Először árultam mézeskalácsot és írókáztunk rendezvényen, és először rendelt tőlem ajándékot a Mikulás. Neki is megtetszettek a tönkölybabák. :-) Jól is sikerültek ezek az akciók, tetszettek a termékek a gyerekeknek és a felnőtteknek is. Sok kis manó hurcolja magával a tönkölybabákat, velük alszik, ez nagy örömömre szolgál. :-)


Lettek új barátaim, akikkel lehet elmélkedni az élet dolgain. Lettek megrendelőim, rajongóim, akiknek tetszenek a munkáim, dicsérnek, ösztönöznek, hajtanak előre. Köszönöm Nektek! :-)

Találkoztam rég nem látott barátokkal, ami nagyon feltöltött, felvillanyozta a hétköznapokat. Nektek is köszönöm! Bárcsak több találkozásunk lenne.


És hát ez a blog is ez év szülötte, ennek is örülök, hogy létrejött. Mostanában nem sok időm van rá, de majd...! :-) Lesz ez még így se, mondhatnám. Terveim is vannak bőven, valami majd csak megvalósul belőlük. :-)

Először is beosztom az időmet, megtervezem, mikor mit csinálok, már amennyire lehet. Hogy jusson idő mindenre, ami fontos. Meglátjuk. :-)

1 megjegyzés:

  1. Jo hogy irsz, orommel olvasom hogy minden rendben veletek. Siras... ne is mondd! de ezen is tulleszunk, semmi ketseg. Pusza es BUEK!

    VálaszTörlés